Aplicación para axudarche a eliminar a información de seguimento antes de compartir ligazóns.
Características:
- Eliminar o seguimento ao compartir: podes compartir ligazóns a "Untracker" na folla de compartición para eliminar a información de seguimento e copiar ou compartir de novo.
- Seleccionar para eliminar o rastrexo: pode seleccionar texto e facer clic en "Anular rastreamento" na barra de ferramentas de selección para eliminar a información de seguimento e substituír.
- Xestionar regras: podes controlar ou engadir regras para eliminar a información de seguimento con código JavaScript.
https://github.com/zhanghai/Untracker
Elimina a información de seguimento antes de compartir ligazóns
Última actualización
4 de xul. de 2025