MapTogether: Live Location

Bevat advertentiesIn-app aankopen
Contentclassificatie
Iedereen
0+
Downloads
Contentclassificatie
Iedereen
Locatie wordt gedeeld
Meer informatie
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding

Over deze app

Deel live locaties op één kaart met MapTogether.

MapTogether maakt het delen van live locaties eenvoudig voor vrienden, groepen, reizen, evenementen en teams. Maak een gedeelde live kaart, nodig mensen uit met een link of code en bekijk ieders huidige GPS-locatie op één plek.

Of je nu met vrienden reist, een roadtrip plant, elkaar ontmoet op een evenement, een groepsuitje organiseert of elkaar gewoon probeert te vinden, MapTogether helpt iedereen verbonden te blijven zonder dat het delen van locaties een soort familie-tracking-ervaring wordt.

LIVE LOCATIE DELEN
Deel je live GPS-locatie zo lang als je wilt. Andere deelnemers kunnen je locatie-updates op de gedeelde kaart zien zolang de live kaart actief is.

• Deel je live GPS-locatie
• Stop het delen op elk gewenst moment
• Zie wanneer een locatie voor het laatst is bijgewerkt
• Bekijk meerdere personen op één kaart
• Zie de status 'bewegend' of 'stilstaand'
• Locatie delen op de achtergrond wanneer ingeschakeld
MAAK LIVE KAARTEN VOOR GROEPEN
Maak een live kaart en nodig anderen uit om deel te nemen.

Gebruik MapTogether voor:

• Roadtrips en autoconvooien
• Vrienden die samen reizen
• Groepsbijeenkomsten
• Fiets- en wielergroepen
• Wandel- en buitenactiviteiten
• Rondleidingen en excursies
• Evenementen en bijeenkomsten
• School- en universiteitsuitjes
• Veldteams en werkgroepen
• Ophaal- en vergadercoördinatie

Iedereen kan snel zien waar de groep zich bevindt zonder steeds te hoeven vragen: "Waar ben je?"

IEDEREEN SAMEN ZIEN
In plaats van aparte locaties in verschillende chats te delen, brengt MapTogether deelnemers samen op één gedeelde kaart.

Bekijk:

• Locaties van deelnemers
• Afstand tussen personen
• Laatste locatie-update
• Bewegingsstatus
• Deelnemerslijst
• Actieve en beëindigde Live Maps

Tik op een persoon om in te zoomen op hun huidige locatie.

EENVOUDIG UITNODIGEN EN DEELNEMEN
Maak een Live Map en nodig mensen binnen enkele seconden uit.

Deelnemers kunnen deelnemen via:

• Deelbare uitnodigingslink
• Kamer-/kaartcode

Er is geen ingewikkelde configuratie nodig voor elke nieuwe groep.

PERFECT VOOR REIZEN
Ga je samen ergens heen?

Maak één live kaart voor de hele reis, zodat iedereen de groep kan zien tijdens het reizen. Dit is handig als mensen in verschillende auto's reizen, vanuit verschillende plaatsen aankomen of onderweg van elkaar gescheiden raken.

MapTogether maakt het delen van GPS-locaties in groepen handig voor roadtrips, vakanties, fietstochten, tours en dagelijkse reizen.

PRIVACY VOOROP BIJ HET DELEN VAN LOCATIES
Je behoudt de controle over je locatie.

• Deel alleen wanneer je wilt
• Stop het live delen van je locatie op elk moment
• Tijdelijke deelsessies
• Live kaarten kunnen automatisch worden beëindigd
• Bepaal wie er toegang heeft tot je kaart
• Locatie wordt alleen gedeeld zolang het delen actief is

MapTogether is ontworpen voor het vrijwillig delen van locaties tussen mensen die ervoor kiezen om deel te nemen.

ÉÉN KAART. IEDEREEN SAMEN.

Maak een live kaart, nodig je groep uit en zie iedereen samen.

MapTogether — je hele groep op één live kaart.
Deel je live GPS-locatie met groepen, reizen, vrienden en teams op één kaart.
Bijgewerkt op
19 okt 2026

Veiligheid van gegevens

Veiligheid van gegevens begint met inzicht in de manier waarop ontwikkelaars je gegevens verzamelen en delen. Procedures voor gegevensprivacy en beveiliging kunnen variëren op basis van je gebruik, regio en leeftijd. De ontwikkelaar heeft deze informatie aangeleverd en kan die in de loop van de tijd updaten.
  • Deze app kan deze typen gegevens delen met derden
    App-gegevens en -prestaties en Apparaat- of andere ID's
  • Deze app kan deze typen gegevens verzamelen
    Locatie, Persoonlijke informatie en Foto's en video's
  • Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld
  • Je kunt de gegevens laten verwijderen